Fokus i april

Its all about inspiration!

Godaften alle dejlige følgere, håber i nyder påske ferien og har det herligt.

Jeg vil godt komme lidt ind på inspiration og hvad det er for mig, idag mødte jeg faktisk mit aller største forbillede. Sofia Saidana også kendt som facebook siden ” Sofia’s kamp fra 120- 60 kg” og hendes blog der for nyligt blev åbnet www.sofiaskamp.dk .. Det var en stor fornøjelse at møde hende, for mig er det ikke kun vægttabet hun inspirere, hun inspirere  mig til at være glad. Ja det kan lyde utroligt mærkeligt men jeg føler bare at hun kan gøre mig glad. Nogle vil kunne forstå det andre vil bare tænke wtf og det er jeg fuldstændig afklaret med!

sofia

 

Men Inspiration for mig er at se andres udvikling og vide at man selv er igang med den proces. Jeg ved godt der er mange måder at blive inspireret på og jeg siger skam ikke der kun er en måde at blive inspireret på, men det er min måde at blive inspireret at se en udvikle sig som sig selv.  I mine øjne er det jo Sofia der er min store inspirationskilde.

For mig er det vigtigt at have noget at gå efter i ens vægttab, sine mål og sine drømme selfølgelig men jeg mener bare at hvis du intet har har inspiration og motivation så kommer jeg ihvertfald ikke særligt langt. Det er utrolig vigtigt for mig at have små sedler rundt omkring med små notater som ” du kan godt!” “fight for it!” og sådan noget. Jeg er igang med en stor motivations “væg” på mit værelse da jeg bare føler mig ekstra kampklar med en masse reminders omkring mig.

Det er utroligt vigtigt  for mig at jeg belønner mig selv når jeg ved jeg har opnået noget som jeg har ønsket og det kan være alt fra en lækker frugt salat til blomster. Det er kun fantasien der sætter grænser!! At møde Sofia idag gav mig lige et stort motivations pust og ja det var bare af at møde hende! Husk nu altid at huske jer selv og minde jer selv om hvem i gør det for, for i gør det for jer selv! Håber i har fået noget ud af dette indlæg og det kunne da være sjovt at få af vide hvad jeres bedste inspiration og motivations- kilder kommer fra det må i meget gerne skrive i  kommentarfeltet! Hav en skøn aften og sov godt !

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fokus i april